En fyrig underviser i sangskrivning på banen til efteråret

Angst er et digt skrevet af Emil Aarestrup og melodien er skrevet af mig og Rasmus Wiin Larsen.

Det er således, at man nu kan få den fornøjelse at deltage i sangskrivningsundervisning med mig som lærer i efteråret 2013 ved hele tre forskellige FOF-skoler. Nemlig i Fredericia/Middelfart, Kolding og Odense. Jeg har tidligere undervist på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, 10. klasseskolen i Hillerød og af flere omgange på Føroya Fólkaháskúlin i Tórshavn. Jeg synes, at det er helt fantastisk inspirerende at lave sangskrivningsundervisning, for der kommer altid skønne, nye sange ud af det. Alle får skrevet et eller andet, om det er en melodi, tekst eller begge dele. Det er også noget, der giver fornyet energi til ens sangskrivning –  at skrive med andre og lade sig rive med af deres idéer.

Her er lige en håndfuld ord jeg fik med på vejen af mine tidligere elever:

”Jeg fik gode inputs og idéer til at skrive sange. Annemarie er meget engageret og skaber lyst hos lytterne til at gå i gang med sangskrivning”

Jakob, Højskole elev

”Det var lidt svært at komme i gang, men det har været sjovt og nyt for mig. Jeg har aldrig skrevet sange før, så det var en god første gang. Det er fedt at arbejde med noget så intenst”

Anna, Højskole elev

”Det har været en meget berigende oplevelse. Sjovt og spændende”

Laura Bech Søndergaard, Højskole elev

”Jeg er glad for den oplevelse og overrasket over mig selv. Det var skræmmende og grænseoverskridende at komme i gang, men sjovt at skrive sammen med andre. Jeg har fået blod på tanden og en succesoplevelse”

Sofie, Højskole elev

Jeg har også selv co-writet med en del mennesker:

Diana Dønns, DK
Anna Rosenkilde, DK
Christina Persson, DK
Christian Rønn alias Ganga, DK
Berry Sode, DK
Anders Graae, DK
Peter Ulf, DK
Ulrik Aagard, DK
Maria McTurk, DK
Nis Bøgvad, DK
Nikolaj Vinten, DK

Ben Mallot, TX, USA
Dave Madden, TX, USA
Dana Falconberry, TX, USA
Aimee Bobruk, TX, USA
Michael Fracasso, TX, USA

Vigdis Fjallstein fra Faroe 5, FO
Guðrið Hansdóttir, FO
Joan Petur A Stongunum, FO
Marius Ziska, FO
Anne Marie Olsen, FO

Parisch Brown, IRL

Björn Zetterqvist, SE

Glæder mig til at komme igang med undervisningen.

Der er lukket for kommentarer.